Tårtbotten

Här kommer ett recept på en vanlig hederlig tårtbotten. Eftersom den inte innehåller någon mjölk passar den bra till alla mjölkallergiker. Byt bara ut margarinet mot mjölkfritt margarin.

Tårtbotten

2 st ägg
2 dl socker
1,5 dl mjöl
1 dl potatismjöl
2 tsk bakpulver
1 dl hett vatten

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Vispa ägg och socker pösigt.
3. Blanda de torra ingredienserna och vispa ner det i äggsmeten.
4. Koka upp och tillsätt vattnet. Rör till en slät smet.
5. Häll ut smeten i en smord och bröad form.
6. Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0