Florkakor

I helgen hjälpe jag mamma att baka florkakor, eller smulkakor som jag kallar dom. Som liten var det min abosluta favoritkaka! Dom är fortfarande galet goda, men nu vet jag inte vad jag har för favoritkaka längre. Finns ju så mycket att välja på!

Florkakor ca: 60st

2 hg florsocker
216 g margarin
180 g mjöl
2 msk vaniljsocker
2 tsk hjorthornssalt

1. Blanda ihop allt till en deg.
2. Låt stå i kyl några timmar eller över natten.
3. Sätt ugnen på 110 grader.
4. Rulla till kulor och lägg på bakplåtspapper på en plåt.
5. Grädda i 40-45 minuter.
6. Ät försiktigt (eftersom dom smulas sönder så lätt) och njut!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0