Snickerskaka
Sjukt gott godis! Och det finns två riktigt bra fördelar med den:
1. Den är så mättande så man orkar inte så många eller stora bitar.
2. Går jättefort att göra, man slipper ju använda ugnen.

Snickerskaka
1 burk 350g jordnötssmör
1 dl socker
2 dl sirap
1 l cornflakes
Ev 1 dl kokos
250 g blockchoklad
Gör så här:
1. Värm upp jordnötssmör, socker och sirap i en stor kastrull. Det ska inte koka, bara smälta samman.
2. Krossa flingorna lite lätt. Rör ner flingor och ev kokos i smeten.
3. Tryck ut allt i en form ca 20x30cm. Ställ kallt en stund.
4. Smält blockchokladen, använd gärna både mörk och ljus.
5. Bred över kakan. Låt kallna innan man skär upp den.
Tips: Dubbel sats räcker till en långpanna.

Ät och njut!
1. Den är så mättande så man orkar inte så många eller stora bitar.
2. Går jättefort att göra, man slipper ju använda ugnen.

Snickerskaka
1 burk 350g jordnötssmör
1 dl socker
2 dl sirap
1 l cornflakes
Ev 1 dl kokos
250 g blockchoklad
Gör så här:
1. Värm upp jordnötssmör, socker och sirap i en stor kastrull. Det ska inte koka, bara smälta samman.
2. Krossa flingorna lite lätt. Rör ner flingor och ev kokos i smeten.
3. Tryck ut allt i en form ca 20x30cm. Ställ kallt en stund.
4. Smält blockchokladen, använd gärna både mörk och ljus.
5. Bred över kakan. Låt kallna innan man skär upp den.
Tips: Dubbel sats räcker till en långpanna.

Ät och njut!
Trackback