Snickerskaka

Sjukt gott godis! Och det finns två riktigt bra fördelar med den:
1. Den är så mättande så man orkar inte så många eller stora bitar.
2. Går jättefort att göra, man slipper ju använda ugnen.



Snickerskaka

1 burk 350g jordnötssmör
1 dl socker
2 dl sirap
1 l cornflakes
Ev 1 dl kokos
250 g blockchoklad

Gör så här:
1. Värm upp jordnötssmör, socker och sirap i en stor kastrull. Det ska inte koka, bara smälta samman.
2. Krossa flingorna lite lätt. Rör ner flingor och ev kokos i smeten.
3. Tryck ut allt i en form ca 20x30cm. Ställ kallt en stund.
4. Smält blockchokladen, använd gärna både mörk och ljus.
5. Bred över kakan. Låt kallna innan man skär upp den.

Tips: Dubbel sats räcker till en långpanna.



Ät och njut!
Trackback
RSS 2.0